Stilart
Tradisjonsrik
Annet
Enebolig
Bruksareal
188.9
Soverom
4

Sande - et populært klassisk hus

Bokvaliteter

  • Følelse - Flott lys inn i boligen gjennom de store glassflatene. Arken som går helt fra tak og ned til bakken er med på å skape dette husets særpreg
  • Behov - Fire soverom gjør Sande til et hus for en familie å vokse i
  • Stilart - Kombinerer det klassiske og det moderne ved bruk av store glassflater og åpne løsninger. Et spennende hus som mange har falt for
  • Praktisk - Sande ble utviklet i tett samarbeid med Systemhusforhandlere og har dermed kvaliteter markedet etterspør
  • Plass - Stort kjøkken og stue i vinkel
  • Uterom - Skyvedør fra stua og ut i terrenget skaper en flott nærhet til naturen og utelivet. Topp for barnefamilier

Om boligen

Romslig hus med kvaliteter hentet både fra det moderne og det tradisjonsrike.

Sande er en av våre absolutt mest populære hustyper. Arkitekten har kombinert det klassiske og det moderne ved bruk av store glassflater og åpne løsninger. 

De mange store vindusflatene slipper inn godt med lys i boligen, noe som er viktig for inneklimaet og bomiljøet. Arken med vinduer som går helt fra tak og ned til bakken er med på å skape dettes husets særpreg. 

Mye lys strømmer inn i huset, som gir en sterk opplevelse av nærhet til verden utenfor. Det er god flyt mellom inne- og uterommene.

Sande ble utviklet i tett samarbeid med våre Systemhusforhandlere og har dermed mange av de kvalitetene som markedet etterspør! 

Husets 1. etg

På husets hovedplan finner du stue, kjøkken med integrert spisestue, et soverom, bad, bod og hall. Det store kjøkkenet har en fantastisk spiseplass, der du kan sitte å nyte maten med flott utsikt mot utemiljøet. 

Husets 2. etg

Oppe ligger tre soverom, bad og loftsstue med et fantastisk takvindu. Fire jevnt store soverom gjør Sande til et hus for en familie å vokse i. De gode rommene gjør det enklere for de som ønsker det å trekke seg tilbake for litt privat tid.

 
 
 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Time Hvit
 
 
Norema Edel Krem garderobe

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
VR visning av Systemhus modell Sande
 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende tradisjonsrik hus

Bjørkeng - koselig og tradisjonsrikt
Bruksareal
183.3
Soverom
4
Annet
Enebolig
Stilart
Tradisjonsrik
MiljØko - et klassisk trehus
Bruksareal
121.1
Soverom
3
Annet
Enebolig
Stilart
Tradisjonsrik