Stilart
Tradisjonsrik
Annet
Enebolig
Bruksareal
121.1
Soverom
3

MiljØko - et klassisk trehus

Bokvaliteter

  • Behov - Praktiske, gode romløsninger - meget godt utnyttet bolig
  • Økonomi - En kostnadseffektiv bolig
  • Stilart - Tradisjonell byggestil, passer de fleste
  • Plass - Store oppholdsrom
  • Uterom - Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen
  • Fleksibel - MijØko kan man få med eller uten loftsrom

Om boligen

Kostnadseffektivt hus som passer de fleste. 

Perfekt hus for førstegangsetablerere, både i størrelse og pris. MiljØko har en tradisjonell klassisk byggestil som passer de fleste. Arkitekturen er tidløs og vil alltid være en attraktiv bolig for videresalg om man på et senere tidspunkt ønsker en større bolig. 

MiljØko 81 og 104 har praktiske og gode romløsninger, med store oppholdsrom og mulighet for flere ulike løsninger. MiljØko 104 har en større stue enn MiljØko 81, samtidig som boligen har en loftetasje. 

MiljØko 81

MiljØko 81 har to soverom og leveres uten loftetasje. Huset har en stor stue, ett romslig kjøkken, store soverom og bad. Kort og godt et hus med få, men store og god rom. Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen. Boligen har en stor entré med bod. 

MiljØko 104

MiljØko 104 har en delvis åpne kjøkkenløsning og en romslig stue på over 30 m2. På hovedplan er også ett romslig soverom og bad/vaskerom. Entreen har en god størrelse for lagring av yttertøy og det er en praktisk utebod nær inngangen. 

På loftet finner vi to soverom, hvorav et ligger rett ved et stort og godt bad med et takvindu som gir god lystilgang. Her er også en bod og en loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekerom til barna.

 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Time Hvit
 
 
Norema Edel Krem garderobe

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende tradisjonsrik hus

Sande - et populært klassisk hus
Bruksareal
188.9
Soverom
4
Annet
Enebolig
Stilart
Tradisjonsrik
Bjørkeng - koselig og tradisjonsrikt
Bruksareal
183.3
Soverom
4
Annet
Enebolig
Stilart
Tradisjonsrik