- vi bygger fremtiden

Om oss 

Brødrene Aursnes AS er en byggentreprenør som er forhandler av Systemhus og Saltdalshytta. Selskapet er lokalisert i Sykkylven, men markedsområdet er hele Sunnmøre. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring og kan ta på seg de fleste oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av bolig- og næringsbygg.

Vi kan tilby et bredt spekter av hus og hytter i alle stilarter og prisklasser. I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering. Vi har også egen elementfabrikk hvor vi produserer vegg- og takelementer.

Brødrene Aursnes AS har fått utmerkelsen årets Systemhus-forhandler og årets markedsfører i Systemhus. Selskapet har blitt kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv, og fått innsatsprisen av Sykkylven kommune.

Vår administrasjon

Vi i Brødrene Aursnes sitter på mye god kompetanse og har lang erfaring innen bransjen. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om din bolig- eller hyttedrøm. Skal du ha tak i noen i administrasjonen? Se kontaktinformasjon nedenfor. 

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Under ser dere noen av referansene våre - både på hytter, leiligheter og eneboliger. Vi er svært opptatt av at kunden skal være fornøyd med arbeidet vi utfører, vår service og ikke minst oppfølgingen i etterkant av overlevering av bolig. 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat 

930 01 211 / post@aursnes.no