Nyheter, tips og inspirasjon

Salgssuksessen fortsetter i Speidarvegen

Byggetrinn 3 er i gang i Speidarvegen i Sykkylven.  Allerede dagen etter lansering ble første boenhet solgt, og det er nå kun fem igjen.

Les mer

Endelig tomannsboliger på Jarnes

Fredag legg Brødrene Aursnes AS ut fire moderne tomannsbustadar for sal på Jarnes i Sykkylven, med idyllisk fjordutsikt og nærleik til attraktive fasilitetar. Dette er første gong at slike bustadar blir oppført i dette området.

Les mer

Fjellsætra Alpin Lodge

Fjellsætra Alpin Lodge består av 12 arealeffektive hytter på 82 m2 BRA.  Alle hyttene har tre soverom og wc i andre etasje, samt stue/kjøkken, dusj/wc og bod i første etasje. 

Les mer

Fjordkrona - unike tomter til salgs!

Fjordkrona er et helt nytt byggefelt på Aursneset i Sykkylven. Her får du sjeldne, eksklusive og attraktive tomter med panoramautsikt over fjord og fjell. Her bor du høyt og fritt uten innsyn eller andre forstyrrelser. Nå starter endelig salget av tomtene!

Les mer

Arkitekttegnet enebolig - Skjerva 33

Dette flotte funkishuset ble levert til kunden like før påske 2021. Kunden ønsket arkitekttegnet hus etter egne ønsker og behov, og det ble et kjempeflott hus! Uteområdet er allerede på stell — de har nå fått på plass asfalt og venter bare på at gresset skal spire.

Les mer