Sted
Sørestrandvegen, Ikornnes, Norge
Innflytting
2024
Pris fra kr
2 950 000
-
3 155 000
NOK
Ledige boliger
8
Sykkylven: Jarnes - Arealeffektive tomannsboliger

Egeninnsats eller nøkkelferdig. Prosjektet «Legane på Jarnes» består av fire tomannsboliger på cirka 70m2 i hver boenhet, fordelt på to plan. Boligene leveres i utgangspunktet klar for egeninnsats som maling og gulvlegging, men kan også overtas nøkkelferdig dersom man ønsker å flytte rett inn. Fasaden er moderne med minimalistiske og rette linjer, og boligene kommer blant annet med innbydende inngangsparti, veranda med utsikt, terrasse bak huset, lekeplass og asfaltert parkering.

Moderne hus for alle. Dette er boliger som passer for alle, og siden prisen er under tre millioner om man velger å gjøre en egeninnsats, vil investeringen være særlig aktuell for nyetablerte førstegangskjøpere, unge par, enslige og pensjonister. Små barnefamilier vil også trives her. Det blir opparbeidet lekeplass med dissestativ, sandkasse og benk. Området har også tre eneboligtomter for de som ønsker større plass.

Selger som hakka møkk. Tilsvarende boliger er brukt i salgssuksessen i Speidarvegen, hvor det per i dag er solgt hele 14 enheter. Nå følger vi samme oppskrift i dette prosjektet på Jarnes.

Endelig skjer det på Jarnes. Det har vært lite byggeaktivitet av denne typen boliger på Jarnes, så for mange kan dette være en etterlengtet mulighet til å oppfylle boligdrømmen. I nærområdet er det stort sett eneboliger og leiligheter, men dette passer ikke for alle. Det er ikke bygd tomannsboliger her tidligere, så nå er det på tide å dekke dette behovet.

-Utsikten fra tomten er rett og slett idyllisk, sier Petter Andre Aursnes (bildet), daglig leder i Brødrene Aursnes AS.

Lokal perle med utsikt. Store vinduer og terrasse vendt mot fjord og fjell gjør at man hele tiden kan nyte synet av den naturskjønne bygda og falle til ro i hverdagen. Dette er arealeffektive boliger der stue og kjøkken er plassert i andre etasje, noe som gjør at man får svært god utsikt fra de viktigste oppholdsrommene i huset. Det er utgang til terrassen fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Glassrekkverket gjør at skuet utover bygda blir helt uforstyrret.

Gåavstand til "alt". Boligene ligger svært sentralt i forhold til J.E. Ekornes AS. De som arbeider der vil kunne rusle til jobb. Ved fabrikken ligger også nærbutikken Bunnpris Ikornnes. Enda kortere er det å gå til Ikornnes Friluftsbad, Ekornes Marina og Promenaden Mat & Vinhus. Sørestranda Skule og Ikornnes FUS barnehage er heller ikke langt unna. Fine turområder finner man like utenfor døren.

Det blir 8 boenheter tilsammen slik situasjonsplanen ovenfor og illustrasjonen nedenfor viser.

Endelig kommer det tomannsboliger på Jarnes. Fasaden er moderne med minimalistisk stil og rette linjer.

Inngangspartiet har en liten uteplass, og det er terrasse både i første etasje......og i 2. etasje på baksiden av husene.

Dette er arealeffektive boliger med fokus på praktiske løsninger.

Det er lagt vekt på optimalisering av utsikt fra oppholdsrom i andre etasje. 


Balkong og terrasse
Flott idrettspark på Ikornnes
Fjord og fjell
2 soverom

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Sykkylven: Fjordkrona - Kun en tomt ledig
Fjordkrona er et helt nytt byggefelt på Aursneset i Sykkylven. Her får du sjeldne, eksklusive og attraktive tomter med panoramautsikt over fjord og fjell. Her bor du høyt og fritt uten innsyn eller andre forstyrrelser.

kr
Fjordvegen, Sykkylven, Norge
forSale
Sykkylven: Speidarvegen - Arealeffektive tomannsboliger
I Speidarvegen byggetrinn 3 har vi nå under bygging seks halvparter av tomannsboliger, samtlige med nydelig sjøutsikt og sentrumsnær beliggenhet.

2.850.000 — 3.033.000 kr
Speidarvegen, Sykkylven, Norge
forSale
Fjellsætra Alpegrend: Nyoppført, moderne hytte med sentral beliggenhet - klar til egeninnsats!
Hytten ligger like ved skitrekket og Nysætervatnet på Fjellsætra. Skiløypen til den populære Fjellsæterrunden går like ved hytten og det er i tillegg lysløype og fiskevann like ved.

2.950.000 — 2.950.000 kr
Sunnmørsalpane Skiarena Fjellsætra, Fjellsætra, Sykkylven, Norge
forSale
Fjellsætra Alpin Lodge: Flott hytte med god beliggenhet, panoramautsikt og ski-in/ski-out!
Velkommen til Fjellsætra Alpin Lodge! Prosjektet består av 12 arealeffektive hytter på 82m² (BRA), der hver hytte får sin egen, selveide tomt.

3.790.000 — 3.790.000 kr
Sunnmørsalpane Skiarena Fjellsætra, Fjellsætra, Norge
forSale
Fjellsætra: Byggeklar hytte fra Saltdalshytta type SMART 6
Fantastisk hytte-perle til salgs på Fjellsætra. Flott beliggenhet i nærheten av skitrekket og langrennsløyper. Hytten ligger med enkel tilkomst fra hovedveien.

4 290 000 — 4 290 000 kr
Drotninghaugstølen, Nysætervegen, Straumgjerde, Norge
forSale
Stranda: Rådhusgata 7 - Siste leilighet - redusert pris - innflytningsklar
Siste leilighet for salg! Flott leilighet midt i sentrum av Stranda. God standard, gode solforhold og svært sentralt.

2 975 000 — 2 975 000 kr
Rådhusgata, Stranda, Norge