Få tett grunnmur med hvit fiber

Få tett grunnmur med hvit fiber

Vi nordmenn liker å tilbringe så mye tid som mulig utendørs om sommeren. De fleste av oss drømmer om en perfekt uteplass hvor man kan samle familie og venner til gode måltider, fest og avslapning. En hvit mur vil kunne hjelpe med å bygge ulike soner i uterommet, slik at man får best mulig utnyttelse av hagen sin. 

 

Få et godt resultat - med muligheten for å spare både tid og penger

Man kan i mange prosjekter spare penger med å benytte seg av produkter med waterseal-egenskapen, da man slipper fordyrende ledd for å få bygget vanntett. Denne egenskapen tilfører sement- og kalkbaserte produkter vanntette egenskaper, med en helt unik teknologi. Et tørt bygg hindrer konstrukturen i å ødelegges over tid og bruker også mindre energi enn et vått bygg. Velger man for eksempel å pusse muren med hvit fiber behøver man ikke å male. Dette er fordi fargen på materialet allerede er hvitt - noe som også sparer deg for tid på maling! I tillegg til å spare tid gir produktet et flott resultat som passer dagens trendbilde. 

Hey'di sitt hvite waterseal fiber passer til alt fra enkle murkonstrukturer til større murbygg. Foto: Hey'di

Vanntett pussmørtel - ett smidig alternativ 

Vanntette mørtel-produkter kan i mange tilfeller være enklere å påføre eller jobbe med. For mange er pussmørtel en viktig del av sommerens "gjøre-det-selv"-prosjekter. Produktet er flittig brukt til alt av støpning, fuging og pussing. Ved å velge den vanntette varianten av produktet gir den bedre bruksegenskaper og kan oppleves mer smidig i konsistensen. Dette gjør produktet til et godt alternativ for oppussingsprosjekter hjemme!

Unngå dobbel jobb og bruk av feil materiale  

Om du så bygger mur i uterommet ditt som skjerming eller pynt er det uansett viktig med bruk av riktig materiale. For å få et flott og moderne resultat legger man gjerne på ett pussmateriale for en fin overflate på muren. Denne må herde og tørke før man påfører en farget overflatebehandling. I dagens marked finnes det faktisk materialer som både har et pussmaterialets nytte, men som også er farget fra før. Dette gjør at du slipper ekstra jobb med å male muren din etter pussingen. Om du velger et materiale som i tillegg er vanntett, vil muren holde seg uten fuktskader og vedlikeholdsarbeid.