Fjellsætra Alpin Lodge

Fjellsætra Alpin Lodge

Fjellsætra Alpin Lodge består av 12 arealeffektive hytter på 82 m2 BRA.  Alle hyttene har tre soverom og wc i andre etasje, samt stue/kjøkken, dusj/wc og bod i første etasje. 

BELIGGENHET:

Nærmeste nabo mot vest er alpinbakker, så her får du ski-in ski-out. Mot øst har du stille og rolig natur. Her kan du sitte på terrassen og nyte den fantastiske utsikten, eller ha oversikt over barn og barnebarn i alpinbakkene. Du kan spenne på deg skiene på terrassen og skli rett inn i løypene, og skli tilbake til hytten for en kakao eller en matbit.

Beliggenheten byr på mange muligheter både vinter og sommer. Her kan ung og gammel trives hele året, enten man ønsker seg rekreasjon i form av avslapning, fysisk aktivitet eller lek. Her har man alt Sunnmøre har å by på av storslått natur.

Skitrekket like utenfor døren (mot vest)

Vinter:

Med panoramautsikt over Nysætervatnet, fjellheimen og alpinanlegget i umiddelbar nærhet, inviterer beliggenheten til aktivitet. På Fjellsætra er det lysløype for langrenn, fem skitrekk, kveldskjøring, områder for snøbrett og lek, varmestue og restaurant like i nærheten. Strandafjellet er heller ikke langt unna, kun ti minutters kjøring. Der finner man blant annet skianlegg, restaurant og gondolbane.

Sommer:

Området er også et perfekt utgangspunkt for tøffe toppturer på ski eller til fots, roligere turer på en av de mange turstiene, sykling eller løping langs grusveiene samt blåbærplukking og piknik i det fri. Nysætervatnet er dessuten svært populært for fiske, og sjansen for å få en stor ørret på kroken er absolutt til stede. Man kan fiske fra land eller fra båt/kano en fin vårkveld, og grille fersk fisk på terrassen. Det er også mulighet for laksefiske i elver en kort biltur unna. I tillegg er Nysætervatnet en flott badeplass.

Se plantegning, boligvelger med pris samt flere bilder her: www.fjellsætra.no


Spørsmål eller interesse? 

Kontakt Knut-Henning Aursnes: 

knut@aursnes.no / tlf: 901 05 431