Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
233,8
Soverom
5

Høvik 2 - atriumhus i funkisstil

Bokvaliteter

 • Funksjonelt - Privat og sosial del i boligen er skilt fra hverandre
 • Sosialt - Flott stue/kjøkken som glir over til utearealet. Kjøkkenet er i "hjertet" av huset. 
 • Stilart - Et funkishus med stramme moderne detaljer
 • Praktisk - Kombinert toalett og vaskerom like ved inngangen
 • Uterom - Herlig utgang til uteplassen gjennom skyvedører fra kjøkken, stue og soverom
 • Plass - 5 soverom og loftstue/oppholdsrom i andre etasje
 • Takterrasse - To herlige takterrasser med romslig plass
 • Bomiljø - Gode solforhold nesten uansett plassering
 • Privatliv - Romslig loftstue med utgang til begge takterrassene
 • Luksus - Fantastisk hovedsoverom med to walk-in garderober og eget bad
 • Fleksibel - Huset er tilrettelagt for livsløpsstandard

 

Om boligen

Høvik er vårt atriumhus i funkisstil.

Skjermet atrium, store glassflater og adskilte soner i boligen er nok grunnen til at dette er blitt en av våre mest populære boliger. Du kan velge Høvik på ett plan eller som en to-etasjes bolig. Begge variantene er nesten helt identiske på første plan. Dette er boligen med to etasjer. 

Boligen har et praktisk garderoberom i entré, med god plass til å henge fra seg klær og sko. I tillegg er kombinert vaskerom og toalett plassert like ved inngangen, som både er barne- og hundevennlig. Her er det enkelt å få vasket av seg skitt før man beveger seg videre inn i oppholdsrommene.

Den private delen i boligen er skilt fra resten på en utmerket måte. To bad og godt med lagringsplass i soveromsavdelingen er svært praktisk i hverdagen. Det fantastiske hovedsoverommet, med egen garderobe for både han og henne, samt eget bad er en luksus i hverdagen.

En av kvalitetene som skiller seg fra andre boliger er de store skyvedørene ut fra stue, kjøkken og hovedsoverommet. Det gir en flott nærhet til uteområdet, og enkel tilgang til uteplassen i midten av atriumet. Her kan du oppholde deg usjenert og privat, og i le for vær og vind.

Det store kjøkkenet er selve hjertet i boligen. Kjøkkenet ligger i et avskjermet område, samtidig som at rommet føles åpent. Kjøkkenet har god benkeplass og mulighet for kjøkkenøy. Skyvedører skiller kjøkkenet fra stue og spisestue. Eneste forskjell mellom de to Høvik-variantene, er at Høvik på ett plan ikke har trapp opp til andre etasje, og dermed virker stuen større.

I andre etasje har Høvik to romslige soverom. Mellom soverommene kan du velge å ha ekstra bodplass for lagring eller et bad. I tillegg har etasjen et stort oppholdsrom med utgang til to takterrasser på hver sin side. Med disse kvalitetene får du mest mulig sol gjennom dagen uansett plassering av huset. I denne etasjen er taket 20 centimeter høyere, slik at du får en åpen romfølelse.

Dette moderne atriumhuset kan også leveres i murfasade, eller en kombinasjon mellom tre og mur. I murfasade understrekes det særegne funkispreget ytterligere. På grunn av husets minimalistiske utforming kan du vurdere støytiltak, spesielt i soner med mye lyd, for å unngå romklang.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne