Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
196,9
Soverom
4

Meløy - en perle av et funkishus

Bokvaliteter

  • Stilart - Funkisperle med rene linjer og enkel design
  • Følelse - Blandingen av mur og tre gir et spennende fasadeuttrykk, og husets vindusløsning gir mye lysinnslipp
  • Takterrasse -  Flott takterrasse gir rom for privatliv over bakkenivå
  • Uterom - Tilgang til hage fra flere soner i huset
  • Praktisk - Masterbedroom med eget bad og vaskerom i umiddelbar nærhet
  • Plass - 4 romslige soverom og praktisk loftstue
  • Fellesskap - Ildsted på kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt
  • Sosialt - Romslige sosiale soner, som også kan skilles med skyvedør dersom man ønsker

Om boligen

Meløy er en perle av et funkishus med rette rene linjer og enkel design.

Lys og luft er elementer som er viktige i funkishus, og i dette moderne huset slipper de spennende vindusløsningene inn mye dagslys. Vinduene åpner opp mot naturen og gir god romfølelse i huset. Blandingen av materialene mur og tre gir et spennende fasadeuttrykk.

Man kan også velge å bygge boligen med en fasade av ren mur eller tre. Det er tilgang til hage og takterrasse fra flere soner i huset, noe som gir en god flyt mellom ute og inne, samt stor fleksibilitet i bruk av uteområdene. Den flotte takterrassen gir rom for privatliv for beboerne opp fra bakken. Stue og kjøkken er delt opp i to adskilte romslige sosiale soner som også kan skilles med skyvedør om man ønsker det.

Første etasje

I første etasje finnes et stort masterbedroom med eget bad og vaskerom i umiddelbar nærhet.Alle fasiliteter på ett plan gir fleksibilitet i ulike behov, og ved alle livets faser. Trappens plassering gjør kjøkkenet til husets hjerte. Funkishuset har et stort kjøkken med god arbeidsplass. Kjøkkenet har også et ildsted som bidrar til en hyggelig atmosfære i rommet hvor familien ofte samles.

Andre etasje

I andre etasje finnes tre romslige soverom og en praktisk loftstue med godt lysinnslipp. Loftstuen er godt egnet til tv-rom eller arbeidsplass. Denne boligen er skapt for gode sosiale stunder med familie og venner.

 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!